Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2018-2019

Tema:  Nivell educatiu:  Nom activitat:
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

H.01.01 / CONVIVÈNCIA / H.01 Palma, ciutat amiga de la infància

Participació i Drets dels Infants
*** Activitat nova ***

STARS
(0 valoracions)
  • Breu descripció de l'activitat

    T’imagines com seria una ciutat dissenyada per infants i joves? Com serien els parcs, els carrers, les festes, les escoles...?
    Tal vegada ens costa una mica imaginar-ho, el que sí que podem dir és que serien més amables, imaginatives i diverses.

    El projecte Ciutats Amigues de la infància neix amb la voluntat de fer les ciutats, espais més amables amb els infants i joves, en els quals els seus drets estiguin garantits. Palma vol ser una ciutat amiga de la infància i la joventut, per això, ha creat el Consell per a la Participació Infantil Ciutat Amiga de la Infància i l’Adolescència, un òrgan de participació política que dona protagonisme als infants i joves.

    El taller Participació i drets dels infants, pretén apropar als infants i joves nocions com: participació, drets de la infància i Consell d’infants entre d’altres, amb la finalitat que coneguin de quina forma poden ser partícips del disseny de la seva ciutat. I com que la millor forma d’aprendre el que representa participar és fent-ho, el taller es planteja de forma pràctica. Al llarg de l’hora i mitja de durada de l’activitat es combinarà la presentació pràctica de continguts amb el desenvolupament de dinàmiques pràctiques relacionades amb alguns drets fonamentals dels infants com són: el dret a ser feliç, a la salut i a la seguretat.
    Al llarg de la sessió, els infants i joves es posaran a la pell de polítics i hauran de prendre decisions importants sobre la seva ciutat. Les decisions i propostes que neixin d’aquesta activitat seran traslladades amb posterioritat als consellers i conselleres que formen part del Consell per a la Participació Infantil Ciutat Amiga de la Infància i l’Adolescència i presentades al batle de Palma.
     

  • Nivells educatius als quals s'adreça

     Aquesta activitat va adreçada a 5è i 6è d'Educació Primària i a 1er d'ESO

  • Horari i lloc d'encontre

    L’activitat es realitzarà a l’aula, en horari lectiu. La durada aproximada és de 1 hora i 30 minuts encara que es pot adaptar a les necessitats del centre. Per la realització de l’activitat es requerirà un pissarra digital i taules mòbils.

  • Contacte

     Per a qualsevol consulta podeu contactar amb na Carme Reynés (Estudi6) telèfon 971498181 o al correu electrònic cai.palma@estudi6.com