Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2023-2024

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

C.03.06 / SALUT, CONSUM I CIÈNCIA / C.03 Promoció d'estils de vida saludable

Guanya salut prevenint les infeccions de transmissió sexual (ITS) i embarassos no desitjats

STARS
(0 valoracions)
  • Breu descripció de l'activitat

    ACTIVITAT COMPLETA

    L’activitat té com a finalitat abordar la sexualitat d’una manera segura, fomentar l’expressió dels afectes i aprendre a negociar i a posar límits a una relació sexual no segura. Es posarà especial èmfasi en la utilització correcta del preservatiu per a evitar el contagi d’infeccions de transmissió sexual (ITS) i prevenir els embarassos no desitjats.

    Aquesta activitat també forma part del projecte d’educació per a la salut “Guanya salut: cuida’t” i del Programa d’educació per a la salut dirigit a les dones en les etapes de la maduresa.

    La metodologia emprada es basa en l’aprenentatge significatiu: coneixements, actituds i habilitats. Per tant, els alumnes hi interactuen tot el temps mitjançant jocs i dinàmiques de grup, al mateix temps que adquireixen uns coneixements nous o reforcen els que ja tenien amb una projecció. Es treballa amb perspectiva de gènere.

    Nota informativa: el contingut i l’orientació d’aquesta activitat educativa no té cap vincle amb la publicació "Fes-ho per tu: evita les malalties de transmissió sexual".

  • Contacte

    Per a més informació i confirmació de la inscripció, podeu contactar per correu electrònic (preferentment) a: Àrea de Sanitat i Consum (Ajuntament de Palma) - Responsable: Margarita Pujadas - Correu electrònicl: margaritamaria.pujadas@palma.cat

     

  • Nivells educatius als quals s'adreça

    L'activitat va adreçada a l'alumnat d'educació secundària, batxillerat, cicles formatius GS i GM, FPB, educació especial i educació d'adults. 

     

  • Horari i lloc d'encontre

    Actualment l’activitat es du a terme als centres educatius els dimarts de 9.30 a 11.30 h o al mercat de l’Olivar (aula d'usuaris), amb agenda concertada. En tot moment se seguiran les recomanacions higièniques i sanitàries de la Conselleria de Sanitat i Consum per a prevenir la covid-19.

    Si es du a terme al mercat de l'Olivar, el punt de trobada amb el grup és l’entrada a la peixateria del mercat.

  • Aportació de l'Ajuntament

    L'activitat està dirigida per una tècnica en salut del Ajuntament de Palma

  • Preu de l'activitat

    L'activitat és gratuïta i està dirigida per una tècnica municipal.

  • Observacions / Condicions

    Els grups seran com a mínim de 15 persones i de màxim 30 per activitat.

    Data límit per a sol.licitar l'activiat és el 30 de setembre de 2023.
    Les recomanacions sanitàries contra el covid-19 a l’activitat seran, en tot moment, les recomanades per la Conselleria de Sanitat i Consum.

    No es permet berenar a l'aula del mercat.

    Els centres educatius que sol•licitin adherir-se a qualque programa o projecte tindran prioritat sobre els altres a l’hora de triar les dates per a fer les activitats.

    Un cop feta la reserva, la tècnica responsable de l’activitat contactarà amb la persona responsable del grup sol•licitant per a concertar data i consensuar-hi el desenvolupament de l’activitat.