Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2023-2024

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

2.06 / SERVEIS / 2 SERVEIS

INFRASTRUCTURA I MANTENIMENT DE CENTRES ESCOLARS

STARS
(0 valoracions)
  • Breu descripció de l'activitat

    Per tal de facilitar la gestió dels treballs de manteniment i neteja dels centres escolars, es donen a continuació una sèrie d’instruccions que han de seguir els directors dels centres per aconseguir més control de les reparacions realitzades. Això serà beneficiós per al centre i alhora representarà un estalvi en els costs totals de manteniment.
    Insistim especialment en la necessitat d'ajustar-vos tant com sigui possible a aquestes normes per no col·lapsar el servei.


    Comunicació d'avaries i  d'urgència al servei de manteniment
    Les dades de contacte i protocols per a comunicació d’avaries a l’Ajuntament de Palma i per a peticions d’intervencions de la seva competència s’han de comunicar a l’adreça electrònica avaries@palma.cat

    Per a qüestions relacionades amb l’entorn del centre educatiu us podeu adreçar a la vostra oficina de Districte corresponent.

    Les urgències es poden comunicar directament a URBIA, empresa contractista del servei de manteniment dels centres escolars, a través de l’auxiliar de manteniment del vostre centre, però això no evita que hagueu de passar l’avís segons l’indicat anteriorment perquè el Servei d’Edificis municipals i centres escolars, responsable del servei de manteniment, en pugui dur el seguiment.

    Per a urgències fora de l’horari lectiu podeu contactar amb el telèfon de contacte 24 h d’URBIA 900 104 080, o amb el 010, telèfon d’atenció 24 h de l’Ajuntament de Palma.


    Seguretat
    Els directors dels centres hauran de tenir un esment especial amb el següent:
    - Connexió d'alarmes durant les hores en què el centre esigui tancat.
    - Les persianes han de quedar tancades en abandonar l'edifici, sobretot els caps de setmana.
    - S'han de desconnectar, tant com sigui possible, les instal·lacions d'aigua, de gas i de calefacció quan estigui fora d'ús (períodes de vacances, etc...). En el cas de la instal·lació elèctrica, s'ha de procurar que no quedin sense servei  les alarmes, les geleres, etc.


    Trasllat de mobles

    Com a norma general, l’Ajuntament NO REALITZARÀ trasllat de mobles (pupitres, cadires, etc.) des del magatzem de la Conselleria d’Educació o entre col·legis. Aquests trasllats s’han de sol·licitar directament a la Conselleria d’Educació.


    Nota important

    A instàncies del Laboratori Municipal i per garantir la potabilitat de l’aigua als col·legis públics, ÉS NECESSARI QUE EN COMENÇAR EL CURS S’OBRIN ELS GRIFONS DELS LAVABOS durant trenta minuts aproximadament, perquè es renovi l’aigua de les canonades i s’eliminin els residus que puguin contenir.
    El Servei de Manteniment està clorant els dipòsits de TOTS els col·legis públics.