Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2023-2024

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

E.08.07 / ART / E.08 Fundació Miró Mallorca

Natura en moviment
*** Activitat nova ***

STARS
(0 valoracions)
*Permesa la reserva també a pobles*
  • Breu descripció de l'activitat

    Visita-taller dirigida a educació especial, grups de persones en risc d’exclusió social i gent gran. Durant la primera part visitarem les instal·lacions de la Fundació i ens acostarem a la vida i a les obres de Joan Miró, així com a alguns dels espais naturals exteriors que constitueixen el museu. A partir del que descobrirem durant la visita farem un taller amb objectes trobats a la natura mitjançant el moviment, l'experimentació artística i la creació col·lectiva.

  • Contacte

    - Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb l'equip educatiu mitjançant l'adreça electrònica educacio@miromallorca.com o telefonant al 971 701 420, de 8.30 a 15 h.

    - Per a més informació podeu visitar el nostre web: www.miromallorca.com

  • Nivells educatius als quals s'adreça

     L'activitat va adreçada a l'alumnat d'educació especial, associacions i entitats socials.

  • Aportació de l'Ajuntament

    L’activitat serà conduïda per educadores professionals del Departament d’Educació i Activitats de la Fundació Miró Mallorca. Hi ha disponible una maleta pedagògica en préstec gratuït i la possibilitat d’assessorament i/o realització d’una sessió de treball prèvia telemàtica adreçada als acompanyants.

  • Horari i lloc d'encontre

    L'activitat s'ofereix el dimarts en un sol torn, d'11 a 12.30 h.

    Lloc d'encontre i realització de l'activitat: Fundació Miró Mallorca (Saridakis, 29 - 07015 Palma)

  • Observacions / Condicions

    - Poden assistir a l’activitat un màxim de 15 participants.

    - El grup ha d'anar sempre acompanyat, com a mínim, d’una persona responsable.

    - És imprescindible que si els participants tenen necessitats educatives específiques la persona responsable del grup ho comuniqui prèviament a la visita, indicant-ho a l’apartat d’observacions del formulari de reserva o contactant directament amb l’equip educatiu de la Fundació Miró Mallorca.

    - Es prega la màxima puntualitat el dia i hora de l’activitat per no afectar a altres activitats programades a la Fundació Miró Mallorca.

    - Consideram important la relació amb el professorat i les educadores, per aquest motiu, teniu la possibilitat de realitzar una sessió complementària (prèvia a l’activitat reservada) amb l'equip educatiu de la Fundació Miró Mallorca per tractar aspectes concrets de la visita i/o del material complementari. Per a reservar aquesta opció heu d’escollir dins el Programa d’Activitats Educatives l’activitat “E.05 Encontres amb el professorat”, o bé posant-vos directament en contacte amb el Departament d’Educació i Activitats.

    - Teniu a la vostra disposició una maleta pedagògica en préstec gratuït que es lliurarà a la Fundació Miró Mallorca, prèvia petició per part del professorat. Cal tenir cura i conservar degudament el material en préstec lliurat. Igualment, es prega puntualitat a l’hora de tornar-lo.

    - Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb l'equip educatiu mitjançant el correu electrònic educacio@miromallorca.com o telefonant al 971 701 420 de 8.30 a 15h.

    - Per a més informació podeu visitar el nostre web: www.miromallorca.com