Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2023-2024

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

K.02.12 / ASSOCIACIONS I ENTITATS / K.02 IGUALTAT

Relacions Sexuals Igualitàries
*** Activitat nova ***

STARS
(0 valoracions)
  • Breu descripció de l'activitat

    Taller per a promoure el desenvolupament sexual de l'alumnat i les persones adultes en general, fomentant una sexualitat sana, diversa i feminista, fora de la visió heteropatriarcal hegemònica.contribuint a la reflexió i l'aprenentatge sobre el món dels afectes, les emocions, els sentiments i les relacions entre les persones, lliures de violències i discriminació. L’autoconeixement, autoestima, cures, respecte i la 'informació de qualitat seran eixos fonamentals. Es recomana realitzar el taller “sexualitat sana” abans d’aquest. .

    Respecte a l’execució dels tallers i la metodologia emprada en aquests, cal destacar que es duran a terme activitats dinàmiques i lúdiques pel grup de participants, amb una metodologia activa, original i participativa que fomenti la construcció pròpia d’idees i l’adquisició de valors i comportaments més saludables, lliures de violència sexual i sexista. Copsar l’opinió dels i les participants, demanar la seva participació activa en el taller, fomentar l’anàlisi crítica de les postures que es plantegen i generar un debat participatiu és la manera en què el grup assoleix un aprenentatge significatiu d’allò que es vol transmetre.


    En tot moment, la persona tallerista fomentarà un ambient democràtic i horitzontal, on totes les veus poden expressar-se i exposar els seus arguments, sempre respectant les altres persones. Per això es faran servir tot una sèrie d’activitats i recursos tant pràctics, com teòrics i audiovisuals que s’aniran adaptant, a les presentacions d’elaboració pròpia, segons les edats, nombre i característiques de les persones participants en els tallers
     

  • Contacte

    Per a més informació podeu contactar amb: Fundació IRES. Responsable: Raquel Herrezuelo Sáez. Telèfon: 971 722 856 / 695 803 561. Correu electrònic: raquelherrezuelo@fundacioires.org - Pàgina web: www.fundacioires.org

  • Nivells educatius als quals s'adreça

    L'activitat va adreçada a: públic en general i associacions.

  • Horari i lloc d'encontre

    Horari de matí o tarda. De dilluns a divendres. L'activitat es durà a terme al centre sol•licitant i la persona de l'entitat es posarà en contacte amb el centre sol•licitant per concertar dia i hora. L'activitat té una durada de 90 o 120 minuts. 

    Màxim d'alumnes per torn: 40 alumnes aproximadament.