Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2023-2024

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

E.09.02 / ART / E.09 Es Baluard Museu

Es Baluard, un gran racó de ciutat

STARS
(0 valoracions)
*Permesa la reserva també a pobles*
  • Breu descripció de l'activitat

    Una visita de caire general per a un primer apropament al Museu, el seu entorn, i a l’art contemporani, amb materials i continguts adaptats a cada nivell.


    Amb aquesta activitat per una banda parlarem de la història del baluard de Sant Pere i el nou edifici del Museu, i ens endinsarem una mica dins la història de Palma a través de les murades. Per altra, ens aproparem a l'art contemporari a partir de la programació expositiva d’Es Baluard Museu. Ja que dita programació varia durant el curs escolar, l'equip educatiu del Museu especificarà les obres o exposicions que es treballaran unes setmanes abans de la visita.
     

  • Contacte

    Per a qualsevol consulta contactau amb: Es Baluard Museu d’Art Contemporani de Palma, àrea d'educació, al tel. 971 908 209 demanant per n'Eva Cifre, eva.cifre@esbaluard.org,  i Maria Verdejo maria.verdejo@esbaluard.org. Si voleu més informació del Museu, pitjau al següent link: www.esbaluard.org 

  • Nivells educatius als quals s'adreça

    L'activitat s'adreça a educació primària, educació secundària obligatòria, batxillerat, cicles formatius, FPB, educació universitària, educació d'adults i educació especial.

  • Horari i lloc d'encontre

    Ens trobarem al pati interior d'Es Baluard Museu d'Art Contemporari de Palma a la plaça Porta de Santa Catalina, 10. 07012 Palma.


    L'activitat es realitzarà els dimarts en dos torns, de 10:00 a 11:00h i de 12:00 a 13.00h i els divendres, un torn de les 10:00 a les 11.00h amb un màxim de 60 alumnes per torn.
     

  • Preu de l'activitat

    La visita és gratuïta.

  • Aportació de l'Ajuntament

    - Educador - guia de la visita (1 educador/a per grup classe)
    - Dossier informatiu

  • Observacions / Condicions

    Màxim 60 alumnes per torn.

    L'activitat té una durada d'una hora i mitja. És important la puntualitat així com respectar la temporalització de l'activitat. Per dur a terme la visita adequadament, potenciant l'aprenentatge de tot l’alumnat, l'equip educatiu del Museu contactarà amb el professorat abans de l'activitat per poder preparar una visita adequada als interessos i característiques del grup. És important que es produeixi aquest intercanvi d'impressions entre els i les docents i les educadores del Museu per a la bona marxa de la visita i l'assoliment dels objectius fixats. Es realitzarà a travès del qüestionari previ a la visita que l'equip educatiu del Museu us facilitarà juntament amb el dossier de professorat un temps abans de la data prevista per l'activitat.