Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2023-2024

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

E.09.01 / ART / E.09 Es Baluard Museu

Guaita! Hi ha un museu dins les murades

STARS
(0 valoracions)
*Permesa la reserva també a pobles*
  • Breu descripció de l'activitat

    La visita està estructurada en dues parts: una a l'exterior i una altra a l'interior d'Es Baluard Museu.


    Als patis exteriors es faran una sèrie d'activitats en les quals els infants descobriran, a partir de dinàmiques i materials diversos, les murades i la seva història així com l'edifici nou del Museu.


    La segona part ens conduirà a l'interior del Museu on tindran els primers contactes amb l'art contemporani relacionant-lo amb el seu propi món. Les obres treballades poden variar durant el curs en funció de la programació expositiva del Museu. Se'n donarà detall de les mateixes en els contactes previs a la visita entre l'equip educatiu del Museu i els i les mestres.
     

  • Contacte

    Per a qualsevol consulta contactau amb: Es Baluard Museu d’Art Contemporani de Palma, l'àrea d'educació, al tel. 971 908 209 demanant per n'Eva, eva.cifre@esbaluard.org i Maria Verdejo maria.verdejo@esbaluard.org. Si voleu més informació del Museu, pitjau al següent link: www.esbaluard.org

  • Nivells educatius als quals s'adreça

    Segon cicle d'educació infantil (de 3 a 6 anys).

  • Horari i lloc d'encontre

    Ens trobarem al pati interior d'Es Baluard Museu d'Art Contemporari de Palma a la plaça Porta de Santa Catalina, 10. 07012 Palma.


    L'activitat es realitzarà els dimarts en dos torns, de 10 a 11h i de 12 a 13h i els divendres, un torn a les 10h amb un màxim de 50 alumnes per torn.

  • Preu de l'activitat

    La visita és gratuïta.

  • Aportació de l'Ajuntament

    - Educador - guia de la visita (1 educador/a per grup classe)
    - Dossier professorat

  • Observacions / Condicions

    Màxim 50 alumnes per torn.


    L'activitat té una durada d'una hora. És important la puntualitat així com respectar la temporalització de l'activitat. Per dur a terme la visita adequadament, potenciant l'aprenentatge de tot l’alumnat, l'equip educatiu del Museu contactarà amb el professorat abans de l'activitat per poder preparar una visita adequada als interessos i característiques del grup. És important que es produeixi aquest intercanvi d'impressions entre els i les docents i les educadores del Museu per a la bona marxa de la visita i l'assoliment dels objectius fixats. Es realitzarà a través del qüestionari prèvi a la visita que l'equip educatiu del Museu us facilitarà juntament amb el dossier del professorat un temps abans de la data prevista per a l'activitat.