Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2022-2023

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

E.10.09 / ART / E.10 Museu Fundació Juan March

Traços i signes (Bruno Munari)
*** Activitat nova ***

STARS
(0 valoracions)
*Permesa la reserva també a pobles*
 • Breu descripció de l'activitat

  ACTIVITAT TANCADA - SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ TELEFONAU AL 971753515 I DEMANAU PER ANTONI FERRAGUT I MARIA APARICIO.

  Amb aquesta activitat es pretén descobrir el potencial i l'expressivitat dels diversos instruments gràfics (pinzells, llapis, bolígrafs, pastels, carbonets, olis, retoladors, etc...), utilitzant cada instrument per dibuixar i observar el traç particular i les seves característiques pròpies (densitat, lleugeresa, rugositat, definició...) Quantes qualitats pot tenir un signe? Pot canviar el dibuix depenent de l'instrument utilitzat i la manera d'emprar-lo?

  Aquesta activitat es durà a terme coincidint amb l'exposició temporal dedicada a Bruno Munar (del 18 d'octubre de 2022 al 4 de febrer de 2023i.
   

 • Contacte

  Per a qualsevol consulta, contacti amb l’equip educatiu a través del correu museupalma@march.es o bé trucant al número de telèfon 971713515. Responsables: Maria Aparicio i Antoni Ferragut. 

  Si vol estar al dia de les activitats i detalls curiosos del museu segueix-nos a Facebook i Instagram @museufundacionjuanmarch - #museupalma

   

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  L'actividad va adreçada a educació infantil, educació primària, educació secundària obligatòria, batxillerat, FPB, CFGM, CFGS, educació especial, educació d'adults, educació universitària i a públic i associacions en general.  

 • Horari i lloc d'encontre

   Museu Fundación Juan March. Carrer Sant Miquel, 11. 07002 Palma

   

 • Observacions / Condicions

  - Es prega puntualitat amb les activitats reservades. En cas contrari, el Museu Fundación Juan March no garanteix poder oferir l'activitat sol•licitada.
  - A cada torn hi pot participar un màxim de 30 alumnes més docents acompanyants.
  - L’equip educatiu del Museu Fundación Juan March es posarà en contacte amb el professorat responsable per tal de confirmar la visita una setmana abans.
  - Per a qualsevol consulta, contacti amb l’equip educatiu a través del correu museupalma@march.es o bé trucant al número de telèfon 971713515
  - Si vol estar al dia de les activitats i detalls curiosos del museu segueix-nos a Facebook i Instagram @museufundacionjuanmarch #museupalma