Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2022-2023

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

D.02.06 / EDUCACIÓ AMBIENTAL / D.02 Residus i Reciclatge

EMAYA: El preu cívic

STARS
(0 valoracions)
 • Breu descripció de l'activitat

   Inici de la sessió amb la presentació de l’empresa municipal de recollida de residus i neteja viaria de la ciutat de Palma i realització d’una enquesta que permet conèixer la percepció dels joves sobre l’estat del seu barri.


  Un cop entès que la col•laboració ciutadana és vital pel manteniment del nostre entorn, es promou un canvi de conducte a través d’una presentació PowerPoint, un joc i una inspecció del barri.


  El civisme, tema principal d’aquesta activitat, inclou l’abandonament de residus pels carrers i les seves conseqüències pel medi ambient, el malestar veïnal que comporten els excrements d’animals pels carrers, l’abandonament de voluminosos de forma incorrecta a la via pública i el vandalisme contra el mobiliari urbà, les pintades o grafits, amb el cost econòmic de la seva reparació, reemplaçament i neteja. Fent referència a aquest darrer punt es realitza el joc del ‘Preu just’ que ens permet conèixer el cost del mobiliari urbà que pateix actes vandàlics (bancs, senyals, parades d’autobusos...). Un cop fora del centre, s’inspeccionen els carrers pròxims, classificant i quantificant el nombre de conductes incíviques detectades i el cost total que aquestes comporten a la ciutat de Palma.

 • Contacte

  Per a més informació, telefonau aEMAYA, al telèfon 971 774 309. Responsables: Laura Duran i Aina Sánchez Correu electrònic: comunicacio@emaya.es Pàgina web: www.emaya.es

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  L'activitat s'adreça a 4t, 5è i 6è d'educació primària, a educació secundària obligatòria, batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i superior, FPB i a públic i associacions en general.  

 • Horari i lloc d'encontre

  A les aules dels centres escolars o espais que ens puguin oferir les associacions de joves, així com els carrers del barri propers al centre. Segons l’horari acordat prèviament, seguint el calendari i horari escolar en el cas de centres escolar.

 • Observacions / Condicions

   30 alumnes