Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2023-2024

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

C.01.08 / SALUT, CONSUM I CIÈNCIA / C.01 Alimentació saludable i vida activa

Salut bucodental i valors per a la solidaritat
*** Activitat nova ***

STARS
(0 valoracions)
*Permesa la reserva també a pobles*
  • Breu descripció de l'activitat

    L'activitat té com a finalitat fomentar els bons hàbits de salut bucodental mitjançant xerrades i tallers de prevenció i sensibilització a centres educatiusm, entitats o associacions, tant a Mallorca com a Senegal. La nostra clínica solidaria és la primera a Mallorca i una de les poques existents a España, funcionant gracies a la solidaritat i compromís de professionals voluntaris de la salut bucodental. A Dentistas Sobre Ruedas s'atenen a pacients en situació de vulnerabilitat derivats dels serveis socials i ajuntaments de l'illa, mitjançant un conveni de col.laboració. 

    L'objectiu de les xerrades és SENSIBILITZAR sobre les necessitats dels colectius vulnerables, conectant amb els valors de la solidaritat, la bondat, la equitat i justicia, juntament amb PROMOURE  hàbits de vida saludable, així com ACTITUDS PREVENTIVES de salut bucodental.

  • Contacte

    Per a més informació podeu contactar amb la coodinadora del projecte Sonrisas Sobre Ruedas, Paqui Pedrosa, al telèfon 649802977.

    O per correu electrònic educadores@dentistassobreruedas.es

    I també podeu saber alguna cosa més sobre la Fundació Dentistas Sobre Ruedas a la pàgina web: www.dentistassobreruedas.es

  • Nivells educatius als quals s'adreça

    Aquestes xerrades s'ofereixen a educació infantil, primària, secundària i cicles formatius. S'adapten els continguts segons el nivell i caracteristiques del grup.

  • Horari i lloc d'encontre

     L'activitat té una durada d'una hora i es pot realitzar els dies concertats amb el centre, amb la quantitat d'alumnes que la normativa perteixi, sempre cuidant les mesures sanitaries.

    L'activitat es realitza al centre educatiu i també es  pot realitzar en format video-conferencia, amb el suport a l'aula  del mestre responsable del grup.

  • Preu de l'activitat

    Gratuïta. Es  demana als mestres que puguin fer una crida a les families dels grups beneficiaris de les xerrades, per que aquells que puguin facin donació de dentifric i material escolar per dur a África.

  • Documentació/Material didàctic/Impresos

    dentistas
    - Adreçat a: professors, general
    - Descarregar:
         DENTISTASSOBRERUEDAS.ppsx